Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
Nyårsfirandet är synonymt med bubbel! Här hittar du några av våra favoritkombinationer när du vill servera bubbel till förrätten, varmrätten och tolvslagets vickning.
Vi rekommenderar att ni inleder kvällen och middagen med ett glas Alexandre Le Bon Crémant de Loire Brut från crémant. Till den eleganta crémanten serverar du denna krämiga förrättssoppa: Mandelpotatissoppa med kungskrabba, salladslök och pinjenötter.
Krabbans umamirika och lite söta kött möter vinets fruktighet på ett fint sätt och soppans struktur skapar en underbar munkänsla tillsammans med vinets små bubblor.
Till varmrätt föreslår vi en lyxig klassiker, hummer och rotfrukter i smörsås. Ett underbart recept där hummern verkligen kommer till sin rätt. Till denna goda anrättning rekommenderar vi lyxiga och klassiska Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut.
I den här menyn gör vi inte avkall på något och den här lyxiga desserten är något utöver det vanliga. Vit- choklad- och getostcheesecake med rårörda hjortron, en underbar dessert som går bra ihop med ett fruktigt bubbel som Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco. Vinets friskhet speglar syrligheten från hjortron och getost medan vinets frukt går fint ihop med söta inslag som vit choklad.
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
109 kr
Sveriges favoritcava är en frisk cava med generös fruktighet. Finns i alla butiker.
Skagenröra i croissanter kan vara den godaste kombinationen! Servera med iskallt bubbel!
Det här är en bruschetta med mycket smak och vackra färger som kommer imponera på dina gäster. Signerad Jessica Frej