Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut (37,5 cl)
99 kr
Storfavoriten Louis Bouillot's mest populära Crémant de Bourgogne på halvflaska!
Till årets nyårsmeny har vi varianter på klassiker som toast till förrätt, ryggbiff till huvudrätt och en len pannacotta till dessert.
Förrätten är en avokado- och gurksalladstoast som serveras med len smetana och salt rom. Till detta serverar vi gärna bubblor, antingen en Champagne Alice Bardot Cuvée Belle Noire Brut eller en Crémant som Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut.
Till huvudrätt serverar vi ryggbiff med rotselleripuré, rödvinsreduktion och picklad schalottenlök. Vill du kan du göra den på en hel bit ryggbiff som du steker på låg temperatur i ugnen.
För dig som hellre serverar fisk, går det bra att byta ut ryggbiffen mot torskrygg. Supergott det också! I glaset serverar vi gärna Brigaldara Ripasso Superiore eller Saint Auriol Chatelaine La Clape 750ml.
När det börjar bli dags för dessert fyller vi våra fina små dessertglas med ((75039)) som passar utmärkt till den lena apelsinpannacottan med ingefärsgelé och brynt vit choklad.
En god kopp svart kaffe är inte fel till pannacottan heller.
99 kr
Storfavoriten Louis Bouillot's mest populära Crémant de Bourgogne på halvflaska!
Vilka snittar kan du slänga ihop till julminglet? Här har vi tipsen!
Julen och julmaten närmar sig med stormsteg, men vad ska man välja för vin till julbordet?