
"Fruktigt, väl prisvärt. Passar även utan mat."
Liknande viner
Revenge of the Little Pig Red Blend
229 kr
Revenge of the Little Pig på box är ett matvänligt och medelfylligt vin från västra Tyskland. Passar perfekt för hemmakocken!
Recepttips till vinet
Kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis, tomat, palsternacka och fetaost
Plåtmat när den är som bäst. Enkelt vackert och framförallt gott!
Majskycklingbröst med honungsglaserad vit sparris och bearnaise på brynt smör
Gör så här Bearnaise på brynt smör Majskycklingbröst Honungsglaserad vit sparris Till servering Recept: Mattias Larsson...
Grillade kycklingsteaks med frisk potatissallad
En fräsch grillrätt- perfekt tillsammans med ett vitt italienskt vin!
Ugnsbakade kycklingklubbor med tapenadmarinerad färskpotatis och getoströra
Underbar picknickrätt med kycklingklubbor, potatissallad och gestoströra.
Ugnsstekt kyckling med parmesansås
"kyckling på fredag det enda jag vill ha". Här i ett parsiskt recept med ALLA ingredienser på en och samma plåt.
Tray baked chicken – ugnsbakad kyckling
Denna ugnsbakade kyckling passar lika bra en vardag som till en festligare helgmiddag. Vällagad mat blir automatiskt festligt tycker vi!
Ugnsbakad kyckling med rödbetor, äpple och pepparrot
Laga svensk kyckling med närodlade rotfrukter och äpple, underbart god vintermat.
Entrecôte med vitlöksrostade palsternackor och chorizo/citron-smör
Saftig entrecôte med söt palsternacka och kryddsyrligt smör. Den här rätten har allt! Vi vågar lova att den här anrättningen kommer att bli mångas nya favoriträtt. Drick tillsammans med en Côtes du Rhône
Grillad entrecôte med variation på rödlök, grillad majs och foliebakad potatis
Entrecôte tillsammans med smakrika och festliga tillbehör.
2-dagars Bolognese
Om du är sugen på en avancerat variant av favoriträtten pasta bolognese är detta ett recept för dig. En otroligt god pasta ihop-parat med ett kryddigt och fruktigt rödvin.
Aperitivo
Aperitivo – en perfekt start på kvällen. Bjud på en italiensk aperitivo i väntan på grillen!
Charkbricka
Charkbricka a la Jessica Frej