Per Anderssons Pang-Punsch
189 kr
Dags att "väcka liv i en alltför glömd och alltför god dryck" - Per Anderssons Pang-punsch
Behöver du en fruktig, söt och enkel dessert är den lättlagade klassikern Gino ett givet val! Originalet, och detta recept, använder sig av banan, kiwi och jordgubbar men använd det som finns att tillgå, endast fantasin sätter gränserna.
2 bananer
3 kiwi
250 gram jordgubbar
150 g vit choklad
1. Sätt ugnen på 250 grader med grillfunktion
2. Skala och skiva frukt och bär och lägg i en ugnsfast form. Riv den vita chokladen fint över frukten så att det täcker allt. Gratinera i ca 5 min.
3. Servera direkt med en god vaniljglass och med ett glas fruktig och sprudlande Monte Santi Peach!
189 kr
Dags att "väcka liv i en alltför glömd och alltför god dryck" - Per Anderssons Pang-punsch
Brunchdrinken med stort B. Enkel och uppskattad av många!
Samlade bubbelfavoriter! Här finns något för alla.