Viva provar Tuscarello – en Supertoscanare på box!
Vivas provar Tuscarello - en Supertoscanare på box!
Vinet har alltid varit ett stort intresse för mig och har präglat mitt arbetsliv i form av olika roller som går att koppla till mat och dryck. Jag har bland annat arbetat på restaurang, som sommelier på champagnebar, på systembolaget och sist men inte minst med privatimport, där jag idag befinner mig.
2013 utbildade jag mig till sommelier för att stärka min vinkunskap. Även om jag studerat mycket finns det oändligt mycket mer att lära – då vin är inte bara en dryck utan också geografi, hantverk och historia. För mig finns inget bättre än magin som uppstår när du finner balansen mellan ett vin och en välkomponerad maträtt. Ett vin som i glaset känns strävt och knutet kan i rätt matkombination öppna upp sig och släppa ifrån sig en rad toner du inte känt från början. Mitt jobb är att sätta rätt vin på rätt ställe.
Vivas provar Tuscarello - en Supertoscanare på box!
Tips på vilket vin man ska välja till pizzan, ostbrickan eller grytan, en samlad guide med...
Tapas är en populär rätt som vi framförallt känner som spansk, men som serveras runt hela...
En rätt som aldrig tycks gå ur tiden och som är mångas favoritmat är pizza, vilket...
Ostbricka är en populär anrättning världen över. Den serveras tillsammans med aperitif, till dessert och som...