Black Tower Club Edition Pinot Noir Rosé
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
En riktigt festlig och fräsch dessert i vackert rosa! Hemgjord sorbet serverad som en efterrättsdrink med bubbel och vit choklad. Drink och dessert i samma glas - festligare än så kan det inte bli!?
Hallonsorbet
350 g frysta hallon
1 dl vatten
1 1/4 dl strösocker
1/2 dl pressad citron
1 äggvita
Till servering
ca 2 dl mousserande vin
Rostad vit choklad
40 g vit choklad
1. Koka upp hallon, vatten och socker.
2. Låt kallna och mixa slätt. Blanda ner citronjuicen.
3. Vispa äggvitan vit och skummig. Vänd ner äggvitan i hallonblandningen och rör om tills allt är blandat.
4. Frys hallonsmeten i glassmaskin.
5. Värm under tiden ugnen till 175 C.
6. Hacka den vita chokladen och lägg den på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Ugnsbaka ca 12 minuter tills chokladen är ljusbrun. Låt den svalna och hacka den sedan.
7. Lägg upp sorbeten i 4 glas eller små skålar. Strö över chokladen och häll på mousserande vin.
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
Ny midsommarfavorit! Magiskt god! Speciellt tillsammans med ett rosévin.
Lätt, fräsch och full av tropisk vibe – Passionfruit Spritz! Perfekt till förminglet, brunchen eller när du bara vill lyxa till det lite extra.