Tre enkla julmackor till glöggmyset
Goda mackor med julens smaker! Små munsbitar som passar bra till den söta glöggen där sötman harmoniserar med frukterna och den söta kavringen samtidigt som den gifter sig fint med ädelosten. Matigare än snittar och enkla att äta om man står utomhus och har vantar på sig!






Ingredienser
Bröd
Kavring
Surdegsbröd
Vörtbröd
Pålägg
Krämig ädelost
Päron
Julskinka
Dijonsenap
Äppelmos
Leverpastej
Äpple
Tre enkla julmackor
-
Kavring, krämig ädelost och skivat päron
-
Surdegsbröd, julskinka, dijonsenap och äppelmos
-
Vörtbröd, leverpastej och skivat äpple
1. Skiva bröd, äpple och päron.
2. Bred på pålägg och gör dubbelmackor. Skär snett över så det blir trekantsmackor.
3. Slå in i smörgåspapper om de kommer stå framme innan servering.