Dina favoriter
Laddar favoriter...
Din vin- och matprofil
Rekommenderat
Din profil

Påskmeny med lamm i fokus!

Duka upp till 3-rätters i påsk! Vår förrätt består av nässelsoppa med rökt laxröra, för att sedan gå vidare till en påskig lammstek med chevregratinerad potatis- och fänkålsgratäng och rundas av med en rabarberkaka med kolacreme. En smakexplosion!

Meny

Förrätt
Nässelsoppa med rökt laxröra

Varmrätt

Lammstek med sotad sparris, chevregratinerad potatis- och fänkålsgratäng

Efterrrätt

Rabarberkaka med kolacreme

Vinerna till menyn

Till förrätten rekommenderar vi Grande Nuit Sauvignon Blanc, en frisk och fruktig Sauvignon Blanc.

För att matcha lammets djupa och mustiga smaker har vi valt ett kryddigt rött, Le Chef Rouge.

Rabarberkakan avnjuts oerhört väl i sällskap av Alambre.

Vintips

Le Chef Rouge

Le Chef Rouge

99 kr

Fylligt och fruktigt vin i typisk sydfransk stil på 1L-flaska. Har toner av mörka bär, peppar och fat.

KÖP

Alambre

Alambre

99 kr

Druvig, aningen bränd, mycket söt smak med inslag av fat, pomerans, sultanrussin, ljust muscovadosocker, torkade aprikoser,...

KÖP

Du kanske också gillar

Tapas
Linn Arledal

Cava till tapas

Tapasbordet är en smakfest fullt av kontraster, texturer och intensiva smaker. Du behöver ett vin till som klarar variationen. Det självklara valet är Cava.

Välkommen till Vivas värld
Lämna dina kontaktuppgifter och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!
Tack! Välkommen till Vivas värld! :)
Fransk finess i fin flaska
Nytt klassiskt franskt rosé i beställningssortimentet: "Överraskande rosé med mycket smak"

LÄS MER