Pizzolato Prosecco Rosé Organic
99 kr
Äntligen en rosé-Prosecco från Sveriges mest populära Prosecco-producent, Pizzolato.
Den tidlösa kombinationen chèvre och rödbeta gör sig riktigt väl till vin och är som gjort för att serveras som förrätt eller till småplock. Servera till ett friskt mousserande rosévin!
Receptet avser 4 smårätter
Om rödbetorna köps okokta är tillagningstiden 45 minuter
4 skivor baguette
80 g chevre
1 kokt rödbeta a ca 50 g
1 1/2 msk balsamico
2 msk hackade rostade pistagenötter
olivolja
Till servering:
Smörgåskrasse
1. Skiva chèvren och dela rödbetan i klyftor.
2. Stek brödskivorna i olivolja på medelhög temperatur ett par minuter till en frasig yta.
3. Stek sedan de kokta rödbetsklyftorna i olivolja på medelhög temperatur ett par minuter. Häll på balsamicon och lite salt och stek vidare i ca en minut.
4. Lägg chèvren på brödskivorna och toppa med rödbetan och lite smörgåskrasse.
99 kr
Äntligen en rosé-Prosecco från Sveriges mest populära Prosecco-producent, Pizzolato.
En riktig aptitretare till förrätt med stor fräschör och elegans.
Att hålla en vinprovning hemma är en lärorik, trevlig och social aktivitet. I denna video guidar...