Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
En färsk nykokt hummer är alltid godast att äta naturell, Men köper man en fryst kokt hummer blir den godare om man gratinerar den. Perfekt att ha i frysen för en spontan och lyxig middag för två. Eller som elegant förrätt till fyra personer. Servera till ett vin med hög syra som balanserar receptets citron, och med en örtighet som kan spegla kryddningen i rätten. Ett mousserande eller rosé från Frankrike går utmärkt.
Ingredienser:
2-4 portioner
2 st kokta humrar
à 500 g
150 g smör
1 st citron
1 nypa plockad timjan
1 st äggula
Ströbröd helst panko
Salt
1. Vispa smör, citron, timjan och äggula tills det blir luftigt. Smaka av med salt.
2. Klyv humrarna på mitten och bred smöret på köttet.
3. . Lägg på ett lager ströbröd eller panko och gratinera i ugn på högsta temperatur tills smöret smält och ströbrödet är gyllenbrunt.
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
Läcker tonfiskröra som passar till bakad potatis, smörgåsar och smörgåstårta.
En fräsch smakexplosion är starskottet för årets påskmeny!