Privat: Alice Bardot Cuvée Grande Réserve Brut
499 kr
Elegansen och komplexiteten som är bevarad i Alice Bardot gör vinet enastående som aperitif men också...
Lägg den syrade grädden som en spegel under den råmarinerade sparrisen. Skapa sedan magi med ett pocherat ostron på toppen!
4-6 msk 40% grädde
1 liten tuss ättika 12 %
Salt, peppar och en nypa socker
1 knippe grön sparris
4 vita sparrisar
1 ask krasse
0,5 citron
Salt och peppar
4 ostron
1. Häll upp 1-2 msk grädde i varje serveringsskål eller djup tallrik.
2. Stänk på några droppar ättika.
3. Salt och peppar
4. Skär sparrisen tunt
5. vänd runt med pressad citron och lite salt. Klipp över krasse
6. Fördela ut direkt på grädden som har tjocknat till en dressing.
7. Koka upp vatten i en kastrull
8. Lägg i ostronen och låt ligga i exakt 90 sekunder, ta upp och lägg direkt ner i isbadet för avkylning.
9. Öppna ostronen och häll ut både saften och ostronet i en skål.
10. Skär ostronet i bitar och fördela ut ostron och spad över sparrissalladen.
499 kr
Elegansen och komplexiteten som är bevarad i Alice Bardot gör vinet enastående som aperitif men också...
Gör såhär Jordärtskocka Sockersaltad stenbit Servering