Julià & Navinès Cava Organic Rosé
99 kr
Ekologisk cava med fruktiga toner av hallon och stenfrukt som balanseras av inslag av frisk citrusfrukt och kex.
En riktigt härlig tapas som du enkelt slänger ihop till många. Smakrika tomater tillsammans med vitlök och olivolja är otroligt gott i sin enkelhet och passar riktigt bra till en fruktig cava med frisk syra som balanserar tomaternas syrliga ton.
500 g kvisttomater
3 msk olivolja
6 st skivor surdegsbröd
1 st vitlöksklyfta
Flingsalt och nymalen svartpeppar
1. Skålla tomaterna. Ta upp och kyl dem i iskallt vatten och dra bort skalet.
2. Halvera tomaterna och lägg dem i en mixer. Mixa tomaterna till en grov röra.
3. Smaka av röran med olivolja, salt och peppar.
4. Skiva surdegsbrödet till mindre bitar och pensla med olivolja. Stek till gyllene färg.
5. Dela vitlöken och gnid den med snittytan mot brödskivorna.
6. Lägg upp tomatröran i en skål och servera ihop med brödet.
7. Servera det knapriga vitlöksdoftande brödet till den syrliga tomatdippen.
99 kr
Ekologisk cava med fruktiga toner av hallon och stenfrukt som balanseras av inslag av frisk citrusfrukt och kex.
Tapas är en populär rätt som vi framförallt känner som spansk, men som serveras runt hela...