Privat: Organic Monet
189 kr
Ett av Claude Monets mest kända konstverk, näckrosdammen – nu som ekologisk rosé!
Enkelt och gott! Sardeller är verkligen en kanonsmaksättare för att addera umami och djup i dina rätter. I denna enkla och snabba pastarätt samsas sardeller med vitlök och blomkål i en fantastisk symfoni. Till pastan serverar vi ett italienskt, aningen aromatiskt, rosévin som möter upp umamitonerna och speglar rättens rena smaker.
valfri pasta
4 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
8 sardellfiléer
1 blomkålshuvud
salt, peppar
1 dl riven parmesan
3 äggulor
kalamataoliver
persilja
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Stek 2 vitlöksklyftor gyllenbruna i olivolja, ta sedan bort vitlöken och släng.
3. Smält 8 finhackade sardellfiléer i olivoljan.
4. Tillsätt småbuketter blomkål.
5. Stek under omrörning i ca 5-10 minuter.
6. Blanda ihop sardellsåsen med kokt pasta, äggulor, riven parmesan och kalamataoliver.
7. Salta och peppra.
8. Strö persilja och ringla olivolja över innan servering.
189 kr
Ett av Claude Monets mest kända konstverk, näckrosdammen – nu som ekologisk rosé!
Fräsch papayasallad med perfekt hetta – en smakexplosion du inte vill missa
En underbart god kräft och räkröra som passar utmärkt som tillbehör på kräftskivan.