Monte Santi Fruttisecco Pineapple
80 kr
Ett härligt bubbelvin från populära Monte Santi! Den pärlande nyheten Monte Santi Fruttisecco Pineapple är ett...
Ett måste på tapasbordet är Pimientos de padron, heta och smakrika paprikor som får det att vattnas i munnen. Servera dessa till ett vitt vin med generös frukt som kan möta upp Padronchilis heta toner.
200 g Padronchili
1/2 dl Olivolja
1 tsk Flingsalt
1. Hetta upp olivoljan i en stekpanna.
2. Stek Padronchilin på medeltemperatur tills den mörknar och får färg. Tar ca 6 min.
3. Lägg padronchilin hushållspapper och låt rinna av.
4. Lägg upp chilin i en skål och strö över flingsaltet. Servera och njut.
80 kr
Ett härligt bubbelvin från populära Monte Santi! Den pärlande nyheten Monte Santi Fruttisecco Pineapple är ett...