Black Tower Club Edition Pinot Noir Rosé
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
Trendiga pinsa är en blanding mellan pizza och focaccia. En till italienare som letat sig in i våra hjärtan (och magar) helt enkelt! Denna magiskt goda version gör vi med soltorkad tomatkräm. Servera till mousserande vin och eller torrt rosé. Färdiggräddade bottnar finna att köpa i de flesta matbutiker.
Pinsa med soltorkad tomatkräm toppad med parmaskinka basilika
1 förpackning pinsa
100 g cream cheese
1 dl rostad paprika i olja
1 kruka basilika
1 dl riven parmesan + lite till servering
1 paket parmaskinka, 70 g
1. Sätt ugnen på 250° eller vad som står angivet på pinsapaketet.
2. Hacka den rostade paprikan och blanda med cream cheese plus lite av oljan till en kräm.
3. Hacka hälften av basilikan och blanda i tillsammans med 1 dl riven parmesanost.
4. Fördela på pinsan och grädda 5-7 minuter tills den fått lite färg.
5. Toppa pinsan med luftiga skivor av parmaskinkan och resten av basilikan.
6. Riv över ytterligare lite parmesan och skär pinsan i lämpliga bitar.
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
En modern twist - servera omåttligt populära pinsa med olika toppings.
Finns det något godare att servera som mingelmat? Här är ett grundrecept på pinsa-degen.