Vit chokladmousse med passionsfrukt och rostad kokos
En utsökt dessert som bjuder på den perfekta balansen mellan sött och syrligt!
Vad vore livet utan mat? Så andefattigt om du frågar mig. Jag tänker på mat 24/7 och skapar ständigt nya recept i tanken. De senaste 25 åren har jag arbetat som frilansande matskribent, receptutvecklare, kokboksförfattare samt professionell matstylist. På senare år är det just matstyling som är min huvudsysselsättning. Jag arrangerar matbilder och film för stora livsmedelsföretag, ansvarar för rekvisita och bakgrunder för att skapa den rätta känslan. I vissa fall kan ett par drag med pepparkvarnen vara avgörande för att det ska se ännu godare ut. Jag tänker på varje liten detalj, hur örten ska vinklas, de små smulornas placering och att få till den ultimata majonnäs-klicken. Men jag är också receptutvecklare och gör många matjobb till nätsajter samt tidningar. Min mat är ofta smakrik, generös och färgglad. Grönsakerna får stor plats i mina rätter men jag är inte vegetarian. Gillar medelhavskosten mycket. Enligt min åsikt finns det så många ”issues” kring mat. Jag vill ha mer avslappnad matglädje!
En utsökt dessert som bjuder på den perfekta balansen mellan sött och syrligt!
Påskens lammstek med örtiga smaker och pinot noir!
En fräsch smakexplosion är starskottet för årets påskmeny!
Goda adventssnittar som passar lika bra till vin som till glöggen.