Kokt sparris med citronsmörsås och parma-krispsmulor
En förrätt som slår det mesta - Inled påskmiddagen med ljuvlig vit sparris och smörig citronsås!
Vad vore livet utan mat? Så andefattigt om du frågar mig. Jag tänker på mat 24/7 och skapar ständigt nya recept i tanken. De senaste 25 åren har jag arbetat som frilansande matskribent, receptutvecklare, kokboksförfattare samt professionell matstylist. På senare år är det just matstyling som är min huvudsysselsättning. Jag arrangerar matbilder och film för stora livsmedelsföretag, ansvarar för rekvisita och bakgrunder för att skapa den rätta känslan. I vissa fall kan ett par drag med pepparkvarnen vara avgörande för att det ska se ännu godare ut. Jag tänker på varje liten detalj, hur örten ska vinklas, de små smulornas placering och att få till den ultimata majonnäs-klicken. Men jag är också receptutvecklare och gör många matjobb till nätsajter samt tidningar. Min mat är ofta smakrik, generös och färgglad. Grönsakerna får stor plats i mina rätter men jag är inte vegetarian. Gillar medelhavskosten mycket. Enligt min åsikt finns det så många ”issues” kring mat. Jag vill ha mer avslappnad matglädje!
En förrätt som slår det mesta - Inled påskmiddagen med ljuvlig vit sparris och smörig citronsås!
Ett supersmart och gott allt-i-ett recept där krämig fetaost får stå i fokus.
Green goddess – dressing är en en supergod salladsdressing som med fördel även kan användas som dipp innan maten.
Först ut i vår alla hjärtas dag meny är som sig bör romantiska ostron!
Mat som lagar sig själv i ugnen är ett riktigt life hack. Det här är en smakrik och saftig rätt som är svår att motstå.