P.LEX Pinot Grigio
89 kr
Petters ekologiska Pinot Grigio! Denna Pinot Grigio är gjort med en fyllig, fräsch stil och har...
En lättlagad och supergod vegetarisk pizza bianco med topping av fänkål, dill, Västerbottensost och crème fraiche. Med lite havssalt och nymald svartpeppar på toppen är du i pizzaheaven. Servera tillsammans med ett italienskt vitt vin.
1 plåt pizza
Ingredienser
1 färdig pizzadeg
eller hemmagjord
Topping
2 dl crème fraiche
ca 150 g riven Västerbottensost
1 medelstor fänkål
1 knippe färsk dill
Nymald svartpeppar
Havssalt
1. Gör pizzadegen eller använd färdigköpt.
2. Värm ugnen till 250 grader.
3. Tvätta och strimla fänkålen. Skölj och hacka dillen. Riv osten.
4. Kavla ut pizzadegen och bred över crème fraiche och riven Västerbottensost. Fördela den strimlade fänkålen över pizzan och sätt sedan in i ugnen. Grädda tills pizzan ser klar ut, cirka 10 minuter.
5. Strössla dillen över pizzan samt lite havsflingsalt och nymald svartpeppar. Servera direkt.
89 kr
Petters ekologiska Pinot Grigio! Denna Pinot Grigio är gjort med en fyllig, fräsch stil och har...
En matig kycklingsallad med underbar sommartabbouleh
Med härliga smaker från medelhavet och saftig grillad flankstek toppad med fräsch gremolata, blir detta en fullträff till middag.