Prosecco Pizzolato Organic
105 kr 109 kr
Sveriges bäst säljande prosecco. Perfekt att bjuda på i påsk!
Puffiga snittar på smördegsbotten fyllda med krämig getost som kommer göra succé på minglet. Passar perfekt till ett glas mousserande vin med frisk syra som möter upp syrligheten i ostkrämen.
1 paket färdig smördegsrulle
ca 150 g getost (chèvre eller brie av getost)
1-2 msk crème fraiche
zest från en 1/2 ekocitron
3-4 stjälkar salladslök
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1. Värm ugnen till 200 grader.
[step]Skiva salladslöken tunt och lägg i en skål. Smula ner osten blanda med créme fraiche till lagom konstisens.
2. Riv ner citronskalet med ett zestjärn. Smaka av med flingsalt och nymald svartpeppar. Ställ kallt.
3. Stansa ut runda formar av smördegen, ca 4 cm i diameter, och lägg på en bakplåtsklädd form.
4. Gaffla rundlarna innan du kör dem i ugnen i cirka 10- 15 minuter. Låt svalna och bre sedan på getostkrämen precis innan servering. Toppa eventuellt med mer salladslök.
105 kr 109 kr
Sveriges bäst säljande prosecco. Perfekt att bjuda på i påsk!
De perfekta snittarna till julminglet. Juliga aptitretare som är lätta att göra.
17 goda snittar till festen & minglet!