Petite Belle Sparkling Brut
99 kr
Ett friskt, fruktigt och smakrikt mousserande vin med inslag av päron, gröna äpplen, persika och citrus.
Toast skagen toppad med rom serverat med ett iskallt glas mousserande vin är en kombination vi aldrig tröttnar på. Genom att smörsteka brödet lyfter du den populära smörgåsens smaker till ytterligare nivåer. I glaset väljer vi antingen ett mousserande vin eller en smörig chardonnay som speglar smakerna från skaldjuren och romen.
1 kg räkor med skal
1/2–1 dl majonnäs
1 knippe dill
1 citron, pressad och skivad
svartpeppar
1 msk rödlök, fint hackad
50 g löjrom eller stenbitsrom
4 skivor bröd
smör till stekning
1. Skala och dela eventuellt räkorna. Blanda med majonnäs, lite i taget till önskvärd konsistens.
2. Smaka av med fint hackad dill, lite pressad citron och svartpeppar.
3. Vänd ner finhackad rödlök eller spara den till serveringen. Smaka av med svartpeppar.
4. Skär upp brödet och skär bort kanterna.
5. Smält smör i en panna och stek brödskivorna tills de är gyllene och frasiga.
6. Toppa brödskivorna med skagenröra och dekorera med en klick rom, några dillkvistar, finhackad rödlök och en skiva citron.
99 kr
Ett friskt, fruktigt och smakrikt mousserande vin med inslag av päron, gröna äpplen, persika och citrus.
79 kr
Premiär för ett frisk bubbel med elegant smak och krispig fräschör
Krispig fisktacos med krämig limeaioli och mangosalsa.
Smakrik tomatsås med sardeller, kapris och chili. En italiensk klassiker!