Maison Bonjour Chardonnay Selectionné par Jean Biecher
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
Toast skagen toppad med rom serverat med ett iskallt glas mousserande vin är en kombination vi aldrig tröttnar på. Genom att smörsteka brödet lyfter du den populära smörgåsens smaker till ytterligare nivåer. I glaset väljer vi antingen ett mousserande vin eller en smörig chardonnay som speglar smakerna från skaldjuren och romen.
1 kg räkor med skal
1/2–1 dl majonnäs
1 knippe dill
1 citron, pressad och skivad
svartpeppar
1 msk rödlök, fint hackad
50 g löjrom eller stenbitsrom
4 skivor bröd
smör till stekning
1. Skala och dela eventuellt räkorna. Blanda med majonnäs, lite i taget till önskvärd konsistens.
2. Smaka av med fint hackad dill, lite pressad citron och svartpeppar.
3. Vänd ner finhackad rödlök eller spara den till serveringen. Smaka av med svartpeppar.
4. Skär upp brödet och skär bort kanterna.
5. Smält smör i en panna och stek brödskivorna tills de är gyllene och frasiga.
6. Toppa brödskivorna med skagenröra och dekorera med en klick rom, några dillkvistar, finhackad rödlök och en skiva citron.
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
79 kr
Premiär för ett frisk bubbel med elegant smak och krispig fräschör
Fiskburgare från Nya Zeeland, en "Kiwi-burger" du inte vill missa!
Först ut i vår alla hjärtas dag meny är som sig bör romantiska ostron!