Maison Bonjour Chardonnay Selectionné par Jean Biecher
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
Nu nalkas våffeldagen! Vi vill ge dig så många tips vi bara kan inför din stundande våffelfrukost, lunch, brunch eller våffelmiddag.
Den 25:e mars i år plockar halva (nåja) Sveriges befolkning fram våffeljärnen. Därför vill vi tipsa er om matiga våfflor som fungerar utmärkt att servera till lunch, brunch eller på utflykt. Vi har ett helt gäng våfflor att välja och vraka mellan. Västerbottenvåfflorna med sikrom har väldigt svenska smaker, medan våfflorna som galette complete med kokt skinka, stekt ägg och gruyère är en traditionell fransk rätt. Vilken blir din favorit?
Till våra recept på matiga våfflor >
Vin till våfflor – hur ska man tänka där? Vinvalet beror på vilken topping du har på dina våfflor. I samband med våffeldagen är det roligt att bygga en hel middag med bara våfflor, där du serverar våfflor till förrätt, varmrätt och efterrätt. Här ger vi bästa tipsen för hur du kan tänka när du väljer vin till dina matiga våfflor. Kanske väljer du olika viner till alla rätter?
Kolla in våra vintips till matvåfflor >
Vill du hellre vill toppa din våffla med något salt istället för sylt och grädde?
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
För att tävla: Börja prenumerera på Viva Vin & mats nyhetsbrev genom att fylla i formuläret...
Enkel, krämig och supergod tacopaj med klassiska smaker – perfekt till fredagsmyset!