Biecher Riesling Reserve
89 kr
En klassisk Alsace riesling från den välkände producenten Jean Biecher. Vinet har en ljusgul färg och...
Till fisksoppa väljer du ett friskt och fruktigt vin förutsatt att den inte är kryddad med saffran – satsa då på ett fylligt vin med ekfatstoner. Tips på passande viner hittar du här!
Ska du bjuda på en klassisk fisksoppa med en bas på fiskbuljong, vitt vin och tomatpuré passar det att servera ett friskt och fruktigt vin till soppan. Se bara till så att det inte är för blommigt om du planerar att använda samma vin i basen.
Till en klassisk fisksoppa rekommenderar vi Biecher Riesling från trevliga Alsace. Ett gott rieslingvin som är torrt, friskt och bjuder en aromatiskt fruktig smak med inslag av citrus, äpple och mineral där de trevliga mineraltonerna går väl ihop med fiskens haviga ton.
Till en läcker boullibaisse med en bas på fiskbuljong, grädde, krossade tomater och saffran kan du med fördel välja en ekfatslagrad chardonnay som lyfter soppans smaker på bästa sätt.
Vi tipsar om Buttery Barrel från soliga Kalifornien. En smörig chardonnay som på ett bra sätt kompletterar den gräddiga basen och där vinets fatkaraktär går hand i hand med den goda saffranssmaken.
89 kr
En klassisk Alsace riesling från den välkände producenten Jean Biecher. Vinet har en ljusgul färg och...
129 kr
Ingen kan göra smörig chardonnay som amerikanerna! Buttery Barrel Chardonnay är ett utmärkt exempel på just...
Många rätter blir godare med en skvätt vin i, alltifrån den vita fisksåsen till köttfärssåsen eller...
Riesling. En druva med elegans och bredd. Från nobeldessert till sushi!
Mat till champagne- våra godaste champagnerecept!
Bästa maten till Pinot Noir