Black Tower Club Edition Pinot Noir Rosé
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
En god förrättstoast med krispig sallad och len rom och smetana. Välj rom efter plånbok och tycke, antingen lyxig löjrom, laxrom, sikrom eller vegetarisk tångrom som har en väl avvägd havssmak. Perfekt för den som tycker vanlig rom är lite för stark i smaken. Till förrätten serverar vi gärna ett krispigt rosévin.
ca 1/2 gurka
2 st avokado
1 kruka dill
olivolja
citron
salt & nymald peppar
rom av valfri sort, löjrom, laxrom, sikrom eller veg tångrom
2 dl smetana
4 skivor kavring
smör att steka i
1. Skala och hacka gurkan och avokadon i kuber och lägg i en skål. Hacka ner dillen och strö över. Blanda om och smaka av med olivolja, citronsaft, salt och nymald svartpeppar.
2. Dela brödskivorna i trekanter och stek dem i rikligt med brynt smör tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt rinna av på hushållspapper innan servering. Såhär långt kan du förbereda.
3. Lägg två brödhalvor på varje tallrik och toppa med salladen. Gör ett ägg av rom och ett av smetana med två skedar och lägg bredvid. Servera direkt.
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
Det perfekta försnackset - bakad delikatesspotatis toppad med rom, crème fraiche, dill, rödlök och citron!
En härligt somrig variant av favoriten bruschetta - en riktig fullträff att inleda middagen med, tillsammans ett glas väl kylt rosévin!