Saftig oxbringa med bakad spetskål
Riktigt mört kött tillsammans med smakrik spetskål. Fräscht och SÅ gott!
I mitt liv har maten alltid haft en central roll och jag gillar verkligen när det får ta tid, både att laga och äta. Mathantverk ligger mig särskilt varmt om hjärtat. Att laga mat med enkla ofta billiga råvaror som förädlas till något mycket större än summan av de enskilda råvarorna. Vardagen krossar ofta den romantiska bilden. Det är inte alltid läge att göra egen mozzarella till pizzan eller lufttorka sin egen skinka. Det gäller att hitta enkla lösningar och planera för fler måltider man lagar mat under lediga dagar.
Hos Viva Mat & Vin vill jag dela med mig av mat som inte kräver flera timmar, dagar eller ännu längre men som fortfarande känns arbetade och ändå ger tid över till att faktiskt njuta av maten tillsammans med nära och kära.
Riktigt mört kött tillsammans med smakrik spetskål. Fräscht och SÅ gott!
Superfräscha halloumibiffar med myntayoghurt till!
Mört lamm, silkeslen polenta och bakad rödlök - perfekt match till ett glas pinot noir.
Ny variant på klassisk sangria! Solmogna frukter och ett fruktigt och friskt vitt vin blir den bästa bålen.