Glitter Fisk Ruby Drink Mixer Cassis & Raspberry
195 kr
En glittrig likör med smak av svartvinbär och hallon. Förgyller dina drinkar med glittereffekt.
En perfekt dessert som går bra att förbereda i förväg. Enkel och snabb att laga men kräver minst en timme i kylskåpet för att sätta sig. Resultatet blir en ljuvligt len chokladmousse som du serverar med kanderade nötter och färska fikon. Servera gärna till en smarrig drink på maten som Ruby Valentine – rosaglittrig drink med bärig smak!
200 g 70% choklad
3 dl vispgrädde
3 äggulor
1 vaniljstång
100 g hasselnötter
2 msk sirap
2 fikon
Chokladsilverkulor till garnering
1. Vispa grädden hårt. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda med grädden. Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad.
2. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under omrörning. Rör i en dryg deciliter av grädden så du får en bra smet. Rör sedan i resten av grädden. Fördela ut chokladmoussen i glas. Låt stå i kylen någon timme före servering.
3. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Torka av skalet med en bit papper och lägg sedan åt sidan. Häll ner sirapen i stekpannan och låt puttra ner till hälften. Blanda i nötterna och rör runt tills alla fått sirap på sig. Häll ut på ett bakplåtspapper och låt stelna. Hacka till mindre bitar.
4. Servera chokladmoussen med färska fikon, kanderade nötter och chokladsilverkulor.
195 kr
En glittrig likör med smak av svartvinbär och hallon. Förgyller dina drinkar med glittereffekt.
Ljuvligt len mjölkchokladmousse med marinerade citrusfrukter och mandelkrokant.
Lyxig och avancerad chokladdessert
En fräsch och rosaglittrande drink med bärig smak av svartvinbär och hallon. Lika vacker som god.