Black Tower Club Edition Pinot Noir Rosé
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
En klassisk och smakrik förrätt där söt melon möter sältan i lufttorkad skinka – perfekt till buffén eller som en lättare förrätt. Servera gärna ett torrt pinot noir rosé i glaset.
1 mogen cantaloupe eller galiamelon
2 paket Prosciutto di Parma (á 70 g) eller 1 paket Jamón Serrano (á 120 g)
1 kruka färsk basilika eller mynta
1 msk extra jungfruolivolja (gärna av hög kvalitet)
Nymald svartpeppar
Rostade pinjenötter för extra crunch (valfritt)
1. Skär melonen i generösa klyftor och lägg upp på ett fat.
2. Drapera skinkan löst över melonen och toppa med basilikablad eller mynta.
3. Ringla över olivolja och krydda med nymald svartpeppar.
4. För extra smak – strö över rostade pinjenötter, en skvätt citron eller vit balsamico – det lyfter smakerna utan att konkurrera med vinet.
99 kr
"Imponerande" och "synnerligen prisvärd" rosényhet! Fyndstämplat!
En förrätt som slår det mesta - Inled påskmiddagen med ljuvlig vit sparris och smörig citronsås!
Först ut i vår alla hjärtas dag meny är som sig bör romantiska ostron!