Pizzolato Moscato Frizzante Organic
42 kr
Pärlande vitt vin på praktisk och elegant burk. Perfekt att ta med sig till stranden, picknicken eller på resan!
Minitacos med räkor och krämig fänkål är en superenkel men god och festlig förrätt till nyår. I glaset rekommenderar vi en lätt pärlande frizzante där vinets fina syra plockar upp fänkålens fräschör och lättar upp majonnäsens feta intryck samtidigt som de skarpa tonerna i vinet kompletterar den milda, söta smaken av räkor.
4 små tortillabröd
20 st skalade räkor
Krämig fänkålssallad
150 g fänkål
1 tsk pressad citronjuice
½ tsk strösocker
50 g majonnäs
salt
1. Skär bort roten från fänkålen och skiva den supertunt. Marinera fänkålen i citronjuicen, sockret och en nypa salt, ca 10 minuter. Krama därefter ur vattnet lite lätt och blanda fänkålen med majonnäsen.
2. Stansa ut små rundlar av tortillabröden, ca 12 centimeter i diameter. Fyll bröden med fänkålssalladen och toppa med räkor.
42 kr
Pärlande vitt vin på praktisk och elegant burk. Perfekt att ta med sig till stranden, picknicken eller på resan!
Klassiskt, gott och mycket rödvinsvänlig helgmat!