Labouré-Roi Bourgogne Pinot Noir
89 kr
Labouré-Roi har varit verksamma som vinproducent sedan 1832. Huvudkontoret och en del av lagringskällarna ligger i...
En supersnabb pizza där botten är frasig smördeg. Vi toppar den med rödlök, stekta champinjoner, riven mozzarella, rostade pinjenötter och parmesanost. Till pizzan serverar vi ett kraftigare rödvin med fruktiga toner.
2-4 portioner
1 färdig smördeg på rulle
300 g riven mozzarella
1 dl soltorkade tomater
200 g färska champinjoner
1 rödlök
1 tsk smör
pinjenötter
färsk parmesanost
1. Sätt ugnen på 200°C. Strimla rödlöken och skiva champinjonerna. Fräs champinjonerna i en
torr stekpanna tills de släpper ifrån sig vätska. Klicka i lite smör och stek tills de fått fin färg. Ta upp och lägg åt sidan.
2. Rulla ut smördegen på en ugnsplåt. Strö ut den rivna mozzarellan. Toppa med strimlade
soltorkade tomater, den stekta svampen och rödlök. Dra ett tag med svartpepparkvarnen över alltihop.
3. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter eller tills pizzan fått fin färg.
4. Servera smördegspizzan i mindre bitar. Toppa gärna med rostade pinjenötter och skivad
parmesanost.
89 kr
Labouré-Roi har varit verksamma som vinproducent sedan 1832. Huvudkontoret och en del av lagringskällarna ligger i...
Härligt höstig pizza med pumpa, fänkålskryddad salsiccia, grönkål och mozzarella. Servera gärna i sällskap med ett glas rött från Italien.
Hemgjord pizza - gott och kul att laga. Här toppar vi med champinjoner och körsbärstomater. Mums!