Periquita White
229 kr
Guldvinnande fynd! Friskt och ungdomligt med smaker av gröna äpplen, krusbär och en hint av grillad citron.
Spagetti med räkor som är både lättlagad och god. Middagen blir fulländad tillsammans med en ett glas vitt med härlig fruktighet och friskhet. En skvätt i såsen och en skvätt i glaset!
400 g skalade räkor
4 portioner spaghetti
3 vitlöksklyftor
2 dl torrt vitt vin
100 g bladspenat
150 g småtomater
ca 1 dl riven parmesanost
Salt
Peppar
Olivolja
1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Spara lite av kokvattnet till senare.
2. Skala och finhacka vitlöken. Fräs vitlöken i 2 msk olja i en stekpanna med hög kant. Tillsätt vinet och låt vätskan koka ner till hälften.
3. Blanda ner halverade småtomater, spenat, räkor samt 1/2 dl av pastavattnet. Rör runt. Blanda i den kokta pastan, tillsätt riven parmesanost och rör ihop tills allt är varmt och du fått en krämig sås. Öka på med mer pastavatten samt parmesanost om du tycker det behövs.
4. Servera pastan med färskriven parmesanost.
229 kr
Guldvinnande fynd! Friskt och ungdomligt med smaker av gröna äpplen, krusbär och en hint av grillad citron.
En snabblagad och utsökt pastarätt som ger dig mer tid att umgås med gästerna.