Oemotståndliga tilltugg till rosévin – som imponerar!
Här tipsar vi om de godaste tilltuggen till rosévin, som är enkla att förbereda och riktigt goda att bjuda gästerna på. Vilken blir din nästa favorit?
Och i glasen? Vi rekommenderar det här rosévinet som finns på hyllan i de flesta Systembolagsbutiker:
1. Serranosnittar med jordgubbar och ostcrème
Serranosnittar med jordgubbar och ostcrème – Salt skinka på en god ostkräm toppad med jordgubbar och basilika. Snacks när det är som godast!
2. Gruyereostpaj med löjrom, smetana, rödlök och gräslök
Gruyereostpaj med löjrom, smetana, rödlök och gräslök – Dom delikata små ostpajerna är underbart goda till ett glas friskt rosévin med fin mineralitet.
3. Bruschetta med jordgubbar, getost och basilika
Bruschetta med jordgubbar, getost och basilika – En härlig och somrig variant av favoritsmörgåsen bruschetta med jordgubbar, getost och basilika. Servera till ett glas rosévin med en frisk syra som möter upp den syrliga getosten och med en fruktighet som matchar sötman i dom färska jordgubbarna.
4. Smördegssnittar med kallrökt lax
Smördegssnittar med kallrökt lax – Otroligt goda och lättlagade laxsnittar. Perfekta som mingeltilltugg till ett glas rosé med frisk syra
5. Bakad delikatesspotatis med rom
Bakad delikatesspotatis med rom – En korsning mellan lyxig bakad potatis och löjromstoast. Dom gyllenbruna ugnsbakade små potatisar är toppade med rom, crème fraiche, dill, rödlök, citron och passar perfekt till ett glas lyxigt rosévin med fruktiga toner.