Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut
159 kr
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut är ett elegant och friskt mousserande rosévin från den...
Salt skinka på en god ostkräm toppad med jordgubbar och basilika. Snacks till bubbel när det är som godast! Vi väljer ett fruktigt mousserande rosévin. Vinets inbjudande fruktighet balanseras av den salta skinkan samtidigt som den möter upp och speglar de söta jordgubbarna. Vinets aromatiska toner tillsammans med den umamirika ostcrèmen blir en oslagbar kombo!
12 skivor av baguette
olivolja till stekning
Ostkräm
200 g naturell färskost
2 dl riven västerbottensost
1 msk rivet citronskal
½ dl hackad basilika
1 tsk honung
4 skivor serrano-skinka
Till dekoration
4 jordgubbar
Basilikablad
1. Stek bröden i lite olja på båda sidor så de blir gyllene. Låt svalna.
2. Rör ihop ingredienserna till ostkrämen och fördela över bröden.
3. Skär skinkskivorna i två delar på längden och vecka/rulla ihop och lägg på bröden.
4. Skiva jordgubbarna och garnera med dem och basilikablad.
159 kr
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut är ett elegant och friskt mousserande rosévin från den...
Härligt matiga picknickmackor fyllda med kronärtskockscréme, fänkålssalami och marinerade gulbetor. Supergod och enkel picknickmat, perfekt till ett bärigt rosévin!
Matig sallad fylld med härliga smaker av solmogna jordgubbar, serranochips, syrlig getost och rostade nötter! Vi serverar den gärna tillsammans med ett bärigt rosévin.