Grande Nuit Sauvignon Blanc
95 kr
Friskt och krispigt vitt vin gjort på Sauvignon blanc från Pays d´Oc.
Oavsett väder så kommer påsken varje år med alla vackra färger och hjälper oss inviga våren! Årets påskmeny består av en klassisk 3-rättersmeny, där stjärnan är lammet. Varje rätt är givetvis vinvänlig och vi har handplockat viner som passar perfekt till respektive recept.
Festligheterna inleds med en förrätt som är lika snabb som god. Servera i sällskap av Grande Nuit Sauvignon Blanc, ett torrt och mycket friskt vin av 100% sauvignon blanc – som är getostens bästa vän!
Om det finns något tillfälle då lammet är ett måste så är det just påsken! Till lammet väljer vi Labouré-Roi Bourgogne Pinot Noir, en ursprungstypisk pinot noir från legendariska Bourgogne. Den nya årgången levererar elegant röd frukt och kryddiga toner som passar perfekt till lammet vars kött också är milt i smaken.
Denna lättlagade dessert är fantastiskt vacker och kommer garanterat imponera på gästerna! Till det rekommenderar vi ett ekologiskt mousserande vin med härlig mousse, Ecologica Moscato Spumante Dolce. Vinets friska syra möter upp fruktens naturliga syra och tar smakerna till nya höjder.
Citronmousse med lemon curd och minimaränger – till receptet
95 kr
Friskt och krispigt vitt vin gjort på Sauvignon blanc från Pays d´Oc.
139 kr
Frisk, kryddig och bärig pinot noir. Servera till grillad kyckling eller getostsallad.
97 kr
Fruktigt och ekologiskt mousserande vin från soliga Argentina!
Lättlagad och god förrättsklassiker med getost, som här tas till nya höjder med goda tillbehör som purjokräm och sparris!
Här serveras lammet med rösti, massa goda medelhavsgrönsaker och rostat vitlökssmör.
Den här snabba desserten är len och fluffig med söt och syrlig smak av lemon curd, och väldigt vacker att servera gästerna!