Ruppertsberger Nussbien Riesling Kabinett
89 kr
Vinet är knappt halvtorrt med en krispig syra och påtaglig rieslingkaraktär med citrusfrukt. Lång, intensiv och aromatisk eftersmak med inslag av mineral.
Årets färggladaste högtid? Storhelgen till ära har vi tagit fram en underbart läcker meny där traditionella smaker och råvaror som lax och lamm får möta nya spännande toner som citrussallad och färskostfyllning. Fira, laga och njut!
Kallrökt lax hör hemma på påskbordet och den här nya och kombinationen med apelsinsallad vågar vi lova får dina smaklökar att dansa. I glaset väljer vi en len och fräsch riesling som speglar laxens struktur och möter upp citrussalladens friskhet.
Till varmrätt är det givetsvis lamm som bjuds. I det här goda, goda receptet blir lammet extra mört och saftigt tack vare sin fyllning på smakrik mjukostfyllning.
Till lamm passar en mjuk och bärig pinot noir utmärkt. Vi rekommenderar:
Kronan på verket denna påskafton blir en försvinnande god vit chokladmousse med smak av lime, passionsfrukt och kokos. En värdig avslutning på en riktig brakmiddag!
I glaset väljer vi en bubblande nyhet på bruk med en frisk syra som möter upp syrliga toner från citron och lime, med en härlig mousse som gifter sig med dessertens struktur.
89 kr
Vinet är knappt halvtorrt med en krispig syra och påtaglig rieslingkaraktär med citrusfrukt. Lång, intensiv och aromatisk eftersmak med inslag av mineral.
89 kr
Druvtypisk tysk pinor noir med smak av skogsbär, körsbär och örter.
42 kr
Pärlande vitt vin på praktisk och elegant burk. Perfekt att ta med sig till stranden, picknicken eller på resan!
Påskens lammstek med örtiga smaker
En utsökt dessert som bjuder på den perfekta balansen mellan sött och syrligt!