Påskmeny – getost, lamm och citronmousse
Oavsett väder så kommer påsken varje år med alla vackra färger och hjälper oss inviga våren! Den här påskmenyn består av en klassisk 3-rättersmeny, där stjärnan är lammet. Varje rätt är givetvis vinvänlig och vi har handplockat viner som passar perfekt till respektive recept.
Förrätt – Smördegsinbakad getost med purjokräm, sparris och örtolja
Festligheterna inleds med en förrätt som är lika snabb som god. Servera i sällskap av Periquita White.
Smördegsinbakad getost med purjokräm, sparris och örtolja – till receptet
Varmrätt – Lammytterfilé med rostade medelhavgrönsaker, rösti och vitlökssky
Om det finns något tillfälle då lammet är ett måste så är det just påsken! Till lammet väljer vi Monterustico Dogliani som passar perfekt till lammet vars kött också är milt i smaken.

Lammytterfilé med rostade medelhavgrönsaker, rösti och vitlökssky – till receptet
Dessert – Citronmousse med lemon curd och minimaränger
Denna lättlagade dessert är fantastiskt vacker och kommer garanterat imponera på gästerna! Till det rekommenderar vi ett ekologiskt mousserande vin med härlig mousse, Prosecco Pizzolato. Vinets friska syra möter upp fruktens naturliga syra och tar smakerna till nya höjder.
Citronmousse med lemon curd och minimaränger – till receptet