In the MOOD for Rosé
199 kr
Friskt och fruktigt rosévin från soliga Sydafrika med toner av hallon, persika och jordgubbar.
Halloumiburgare med lite sting! Det är ingen nyhet att det grillas mycket och ofta under sommaren och semestertider och en riktigt god halloumiburgare från grillen slår aldrig fel. Det går förstås lika bra att steka halloumin. Duka upp till en härlig vegetarisk måltid med både hetta och sälta. I glaset väljer vi ett fruktigt rosévin som balanserar hettan från srirachan och med en frisk syra som matchar syrligheten från citronsaften.
400 g halloumi (2 paket)
4 hamburgerbröd
2 msk smör
1 dl majonnäs
1 msk sriracha
1 aubergine
1 tsk oregano
saft från 1 citron
1 tomat
1 rödlök
4 salladsblad
1. Skiva aubergine, salta och pensla med olja. Stek eller grilla auberginen och lägg i en skål och ringla över lite extra olivolja, torkad oregano och citronsaft.
2. Låt auberginen marinera under tiden du delar varje halloumi och lägg även den på grillen, alternativt stek på medelvärme i lite olivolja. Smöra hamburgerbrödet och stek tills gyllenbrun.
3. Blanda majonnäs och sriracha. Skiva tomat och rödlök.
4. Montera halloumiburgarna och servera med sallad eller pommes.
199 kr
Friskt och fruktigt rosévin från soliga Sydafrika med toner av hallon, persika och jordgubbar.
En riktigt god stekt hälleflundra serverad på ett spännande sätt!
Matig sallad med halloumi, matvete och grillade grönsaker. Supergod sommarmiddag tillsammans med ett krispigt glas rosé.