Samuel From
Jag heter Samuel From och har en bakgrund i Stockholms pulserande restaurangvärld och en stark passion för mat och dryck.
I över 40 år har jag haft förmånen att skapa smakminnen – både som vinansvarig på Berns Salonger och som chef på Nosh and Chow. Jag har även fått inspireras av stjärnkocken Jamie Oliver under vår tid tillsammans på Hotell Anglais där jag arbetade som Food & Beverage Manager på Jamies Italian.
För mig handlar det alltid om att förena maten och vinet på bästa sätt – en kombination som lyfter varje måltid till nya höjder. I köket får jag vara i mitt esse, omgiven av fräsande stekpannor, ångande grytor och – naturligtvis – ett glas väl utvalt vin.
Låt oss upptäcka spännande smaker tillsammans. Det här kommer att bli riktigt kul!
Samuel Froms tips och inspiration
Oxfilé Provençale
Lyxig oxfilé provencale med vitlökssmör packad med ljuvliga örter och krispigt råstekt potatis.
7 svamprecept i svamptider
Vi har samlat ett gäng svamprecept där svampen spelar huvudroll eller biroll
5 mysiga recept för regniga dagar
Det regnar och regnar … (i alla fall vissa dagar). Då är det perfekt att laga...
Grillrecept – 5 populära grillrätter
Grillat är godast! Här listar vi fem riktigt populära grillrecept som bland annat kryddgrillad fläskfilé, foliebakad...