Bergh Pinot Noir
129 kr
Bergh Pinot Noir - En härligt bärig ekologisk Pinot Noir med kryddiga toner och fatkaraktär från...
70-tals klassikern crépes serveras här i en uppdaterad variant med svamp, ricotta och mozzarella. Enkelt att svänga ihop och försvinnande gott.
Pannkakor (8 st)
2 dl vetemjöl (eller hälften grahamsmjöl)
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 ägg
Fyllning
350 g champinjoner eller kantareller
1 purjolök
150 g färsk babyspenat
250 g ricottaost
200 g mozzarellaost
1. Värm ugnen till 175 grader.
2. Vispa ihop vetemjölet med salt och hälften av mjölken. Blanda i resten av mjölken samt äggen och vispa till en jämn smet. Låt stå en liten stund. Hetta upp en stekpanna med lite smör och häll i ca 1/2 dl av smeten i panna. Vänd efter en stund. Gör likadant med resten av smeten tills du har ca 8 st pannkakor.
3. Skiva champinjonerna. Strimla purjolöken. Fräs champinjoner och purjolök i lite smör tills svampen fått fin färg och löken är mjuk. Blanda i spenaten och stek under omrörning en till två minuter. Ta av låt svalna. Blanda i ricottaosten och smaka av med salt och peppar.
4. Lägg fyllningen på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsfast form. Riv över mozzarellaost. Baka i ugnen i cirka 10-15 minuter.
5. Servera med en fräsch sallad.
129 kr
Bergh Pinot Noir - En härligt bärig ekologisk Pinot Noir med kryddiga toner och fatkaraktär från...
En smakrik och härlig picknickmacka som går underbart ihop med ett glas bärigt rosévin.
Vi älskar Pasta Alfredo! Restaurangfavoriten som man enkelt slänger ihop hemma!