Maison Bonjour Chardonnay Selectionné par Jean Biecher
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
En krämig coleslaw med smak av vinteräpplen och valnötter. Perfekt att servera till julskinka eller till revbensspjäll. I glaset väljer vi ett vitt med fruktig profil. Det balanserar coleslawens krämiga textur och fräscha syra, vilket skapar en välbalanserad kombination.
Coleslaw:
cirka 500 g rödkål, fint strimlad
1 späd purjolök, fint strimlad
2 röda äpplen, i tunna klyftor
1 dl gräddfil eller matyoghurt
1 dl majonnäs
1-2 msk äppelcidervinäger
1 msk dijonsenap
1 tsk spiskummin, gärna hel
salt
peppar
1 dl grovhackade valnötter
1. Strimla rödkål, purjolök och skär äpplet i tunna klyftor. Blanda.
2. Rör ihop gräddfil med majonnäs, 1 msk vinäger, senap, spiskummin, salt och peppar. Smaka av om du vill ha mer vinäger.
3. Blanda majonnäsröran med grönsaksstrimlet väl och låt gärna stå och dra till sig smak en stund före serveringen. Strö över nötterna.
4. Strö över extra purjo- eller salladslök vid serveringen.
249 kr
Bäst prisad fransk chardonnay. Vinet är generöst och fruktigt, utmärkt till fisk- och skaldjur.
Ett supersmart och gott allt-i-ett recept där krämig fetaost får stå i fokus.
Krispig botten toppad med krämig burrata och frisk gremolata. Lätt att baka – svår att motstå!