Grandiosa Gran Selección Crispy Blanc
199 kr
Ett friskt och krispigt vitt från soliga Spanien, med toner av persika, melon, krispiga päron och solmogen citrus.
Så enkelt, så gott! Hemgjord majstortilla är både glutenfritt, lätt att göra och ett så smarrigt tortillabröd att du aldrig mer kommer att vilja köpa ditt tacobröd.
50 g rismjöl
150 g majsmjöl
30 g fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
400 g kallt vatten
Extra majsmjöl till utbakning
1. Blanda ihop alla torra ingredienser.
2. Tillsätt vatten, rör om och låt degen svälla i 15 min.
3. Fördela degen i 10 lika stora delar. Mjöla bordet med majsmjöl och kavla degen till platta rundlar.
4. Värm en panna till hög värme och stek tortillabröden ett par minuter på varje sida.
199 kr
Ett friskt och krispigt vitt från soliga Spanien, med toner av persika, melon, krispiga päron och solmogen citrus.
Sveriges självutnämnda nationalrätt som går att variera i det oändliga
En vegetarisk smakexplosion från Sydamerika. Långkok med svarta bönor, jalapeños och dansande spiskumminfrön.