Taco Friday
209 kr
Vinet som är framtaget just för att matcha smakerna i en klassisk taco-middag. 209 SEK för 3 liter!
Sveriges självutnämnda nationalrätt pryder de flesta matbord under fredagskvällarna. Gott för stor som liten. För den stora som önskar vin till maten rekommenderar vi ett riktigt fylligt och fruktigt rödvin. Fruktigheten i vinet passar perfekt till söta grönsaker som majs och dämpar färsens lilla kryddhetta samt salladens lite beska ton.
1 pkt tortillabröd eller skal
500 g köttfärs eller vegofärs
olja (till stekning)
1 pkt tacokrydda
1 pkt körsbärstomater
1 gurka
1 rödlök
i salladshuvud
1 burk majs
3 dl riven ost
Tillbehör
creme fraiche
1 burk tacosås
En kruka koriander
1. Stek färsen i neutral olja och häll sedan över tacokryddan enligt anvisning på påsen. Eller gör vivas hemmagjorda tacokrydda utan socker!
2. Finhacka rödlök, skala och hacka gurka, dela körsbärstomater i fyra delar och strimla salladen. Lägg upp alla grönsaker i olika skålar.
3. Häll av majsspadet och lägg upp majskornen i en skål.
4. Riv osten och gör en guacamole.
5. Servera färsen varm, tillsammans med grönsaker och sås. Låt var och en göra sin egen tacos toppad med valfria pålägg!
209 kr
Vinet som är framtaget just för att matcha smakerna i en klassisk taco-middag. 209 SEK för 3 liter!
En vardagsfavorit - på ett lite nytt sätt!
Lyxig oxfilé provencale med vitlökssmör packad med ljuvliga örter och krispigt råstekt potatis.