Bouchard Aîné & Fils Pinot Noir
99 kr
En elegant och druvtypisk pinot noir från ett prestigefyllt vinhus i hjärtat av Bourgogne.
En snabblagad vegetarisk pastarätt där mjuka fina höstsmaker av jordärtskocka och kantarell har huvudrollen. Servera gärna tillsammans med ett medelfylligt rött vin med lite bäriga och aromatiska toner som gifter sig med rättens umami.
4 portioner pasta, gärna linguine
300 g jordärtskockor
250 g kantareller
2 msk smör
4 äggulor
½ citron
50 g parmesan
salt, vitpeppar
1. Riv parmesanen.
2. Skala, skiva och råstek jordärtskockor i 1 msk smör. Ta ur pannan.
3. Stek kantarellerna i 1 msk smör.
4. Koka pasta. Slå av vattnet och blanda samman pastan med äggulor, saft från en citron, riven parmesan, kantareller och jordärtskockor. Salta och peppra, klart för servering!
99 kr
En elegant och druvtypisk pinot noir från ett prestigefyllt vinhus i hjärtat av Bourgogne.
En lyxig varmrätt som kan serveras helt vegetarisk eller med pancetta!