Periquita White
229 kr
Guldvinnande fynd! Friskt och ungdomligt med smaker av gröna äpplen, krusbär och en hint av grillad citron.
Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt vitt med härlig fruktighet.
4 torskfiléer
800 g potatis
200 g gröna ärtor
Smör
Salt
Peppar
Remouladsås
2 dl Majonnäs
1 dl crème fraîche
3 msk bostongurka
1 tsk curry
1 tsk gurkmeja
1 krm cayennepeppar
1. Blanda alla ingredienser till remouladsåsen i en skål. Låt stå tills resten är färdigt.
2. Sätt ugnen på 200°C. Tvätta potatisen och dela den i klyftor. Blanda med olja och lägg ut på en plåt. Salta och peppra. Ställ in i ugnen ca 25 minuter. Vänd efter halva tiden.
3. Torka av torskfiléerna, salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Lägg i filéerna och stek 2-3 minuter på varje sida.
4. Koka ärtorna i lättsaltat vatten i cirka 2 minuter.
5. Servera torsken med potatis, ärtor och remouladsås.
229 kr
Guldvinnande fynd! Friskt och ungdomligt med smaker av gröna äpplen, krusbär och en hint av grillad citron.
Krispig fisktacos med krämig limeaioli och mangosalsa.
Smakrik tomatsås med sardeller, kapris och chili. En italiensk klassiker!