Pizzolato Moscato Frizzante Organic
42 kr
Pärlande vitt vin på praktisk och elegant burk. Perfekt att ta med sig till stranden, picknicken eller på resan!
En fantastiskt vacker och fräsch förrätt perfekt till sommarens middagsbjudningar. Den här förrätten passar perfekt till efruktig moscato. Vinets pigga syra plockar upp syrligheten vi hittar i citronen och fetaosten och vinets fruktiga toner balanserar de ibland beska tonerna vi kan hitta i betor.
250 g rödbetor
100 g fetaost
50 g rostade pinjenötter
1 knippe basilika
flingsalt
Citron- olivoljedressing
1/2 citron
2 msk smakrik olivolja
1. Koka rödbetorna i saltat vatten ca 40 minuter tills de är genommjuka.
2. Skölj betorna i kallt vatten och dra av skalet.
3. Skiva betorna tunt för hand eller med hjälp av en mandolin.
4. Finriv det yttersta skalet från citronen och pressa 1 msk juice.
5. Blanda citronen med olivoljan och smaka av med salt.
6. Placera rödbetorna omlott på 4 tallrikar. Smula över fetaost och strö på pinjenötterna och lite flingsalt. Ringla på dressing och toppa med basilika.
42 kr
Pärlande vitt vin på praktisk och elegant burk. Perfekt att ta med sig till stranden, picknicken eller på resan!
En supergod kantarellsås att servera till köttbiten, kycklingfilén, torskryggen eller det vegetariska alternativet!
Vegetarisk midsommarmat! Goda snittar med med krämig sparrisröra.