Kebab – 5 läckra kebabrecept
Kebab är en snabbmatsfavorit som kan serveras på många olika sätt. Att laga kebab hemma är både festligt och gott! Här hittar du våra fem godaste kebabrätter – givetvis med matchande vintips.
Kebab med tillbehör
En klassisk kebab i bröd med god vit kebabsås och kryddigt kött. I glaset väljer vi ett medelfylligt rött vin som möter upp rättens kryddiga smak. Recept på kebabrulle hittar du här.
Seekh kebab roll
Den här goda indiska varianten passar mycket bra med ett fruktigt och lite fylligare vitt vin som kan balansera rättens chilihetta. Här hittar du kebabreceptet.
Viltkebab med krispig sallad, krämig vitlöksås, het tomatsås och pommes
En annan klassisk favorit när det kommer till kebab är kebabtallriken som serveras med röd och vit sås samt pommesfrites. Denna rätt serveras bäst med ett fruktigt vitt vin som kan möta upp rättens många smaker och balansera hetta. Laga vårt goda recept på kebabtallrik med viltkött här.
Lammkebab
Här har vi en smakrik kebab på kryddigt lammkött som serveras med fräscha grönsaker. Till den här kebaben väljer vi ett fruktigt och fylligt rött vin som kan möta upp kryddigheten och dämpa beska från grönsakerna. Här hittar du det supergoda receptet på lammkebab.
Kebab med yoghurtsås och libabröd
I den här goda kebaben samlas goda smaker från padrones, kött, lime, chili och mycket mer i en ljuvlig kombination. Servera till ett fruktigt rödvin som plockar fram och och balanserar rättens kryddning. Läs och laga det underbart goda kebabreceptet här.