Dina favoriter
Laddar favoriter...
Din vin- och matprofil
Rekommenderat
Din profil

Nyårsmeny med vintips

Årets nyårsmeny börjar med apelsinmarinerad lax och slutar med glass med läcker, brynt smörkolasås. Till huvudrätt serverar vi en riktigt lyxig rätt med hjortracks och potatisfondant. Förrätt och dessert slänger du snabbt ihop viket passar bra då huvudrätten kräver lite extra tid i köket av kocken.

Årets nyårsmeny

Börja med lyxiga bubblor

Här är vårt bästa bubbeltips just nu, finns endast ett fåtal kvar att beställa:

Förrätt Apelsinmarinerad lax serverad på randig kavring 

Till förrätten serverar vi det smakrika vinet Crémant de Bourgogne Les Lavots Grand Terroirs

Huvudrätt Hjortracks med potatisfondant och fikon i portvinssås

Recept: hjortracks potatisfond

Till den eleganta huvudrätten vill vi ha ett riktigt smakrikt och fylligt rött vin.

Dessert Glass med brynt smörkolasås och rostade hasselnötter

recept glass kolasås

Glass och bubbel trivs ihop och det blir ett spännande möte i munnen mellan strukturerna. Till dessert krävs ett bubbel med lite restsötma som kan möta upp den söta efterrätten.

Till tolvslaget tar vi fram en flaska champagne, Pol Aimé Brut Réserve

Vintips

Välkommen till Vivas värld
Lämna dina kontaktuppgifter och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!
Tack! Välkommen till Vivas värld! :)

Du kanske också gillar

"Imponerande" rosényhet
Torrt och krispigt roséfynd - finns nu att beställa!

LÄS MER