Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
Årets nyårsmeny börjar med apelsinmarinerad lax och slutar med glass med läcker, brynt smörkolasås. Till huvudrätt serverar vi en riktigt lyxig rätt med hjortracks och potatisfondant. Förrätt och dessert slänger du snabbt ihop viket passar bra då huvudrätten kräver lite extra tid i köket av kocken.
Förrätt Apelsinmarinerad lax serverad på randig kavring
Till förrätten serverar vi det smakrika vinet Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
Huvudrätt Hjortracks med potatisfondant och fikon i portvinssås
Till den eleganta huvudrätten vill vi ha ett riktigt smakrikt och fylligt rött vin.
Dessert Glass med brynt smörkolasås och rostade hasselnötter
Glass och bubbel trivs ihop och det blir ett spännande möte i munnen mellan strukturerna. Till dessert krävs ett bubbel med lite restsötma som kan möta upp den söta efterrätten.
Till tolvslaget tar vi fram en flaska champagne, Pol Aimé Brut Réserve
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör! Finns i alla butiker.
109 kr
Sveriges favoritcava är en frisk cava med generös fruktighet. Finns i alla butiker.
17 goda snittar till festen & minglet!
Här kommer förslag på några riktigt goda rätter som passar perfekt på nyårsafton. Recepten är framtagna...