Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör.
Årets nyårsmeny börjar med apelsinmarinerad lax och slutar med glass med läcker, brynt smörkolasås. Till huvudrätt serverar vi en riktigt lyxig rätt med hjortracks och potatisfondant. Förrätt och dessert slänger du snabbt ihop viket passar bra då huvudrätten kräver lite extra tid i köket av kocken.
Här är vårt bästa bubbeltips just nu, finns endast ett fåtal kvar att beställa:
Förrätt Apelsinmarinerad lax serverad på randig kavring
Till förrätten serverar vi det smakrika vinet Crémant de Bourgogne Les Lavots Grand Terroirs
Huvudrätt Hjortracks med potatisfondant och fikon i portvinssås
Till den eleganta huvudrätten vill vi ha ett riktigt smakrikt och fylligt rött vin.
Dessert Glass med brynt smörkolasås och rostade hasselnötter
Glass och bubbel trivs ihop och det blir ett spännande möte i munnen mellan strukturerna. Till dessert krävs ett bubbel med lite restsötma som kan möta upp den söta efterrätten.
Till tolvslaget tar vi fram en flaska champagne, Pol Aimé Brut Réserve
149 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne! Eleganta franska bubblor med fräschör.
109 kr
Sveriges favoritcava är en frisk cava med generös fruktighet. Finns i alla butiker.
329 kr
Exklusiv årgångscrémant från Louis Bouillot - endast 156 flaskor släpps i Systembolagets beställningssortiment!
335 kr
Sveriges mest älskade Crémant de Bourgogne på magnumflaska - ett festligt alternativ till bjudningen!
99 kr
Storfavoriten Louis Bouillot's mest populära Crémant de Bourgogne på halvflaska!
17 goda snittar till festen & minglet!
Här kommer förslag på några riktigt goda rätter som passar perfekt på nyårsafton. Recepten är framtagna...