Halloumi och krossad potatis ”batata harra”
En vegetarisk rätt som är både vacker, enkel och god. Tips - blir det något över är resterna även goda i en matlåda dagen efter!
Hej!
Vi älskar mat och tillbringar den mesta tiden med att tänka på mat, skriva om mat, fota mat och såklart äta mat! Vi är båda dietister och jobbar till vardags även med utbildningar, kostrådgivning och skriver just nu på vår andra kokbok.
Mat ska vara god, hälsosam och i vardagen också enkel om vi får välja. När vi pratar mat och hälsa så finns det inga rätt eller fel, bara mer eller mindre. Ofta handlar det om att lägga till bra saker istället för att ta bort. Så det är vad vi är bäst på, att göra det lätt att välja rätt och laga god och enkel mat som på köpet är hälsosam. Gärna mycket vardagsmat, för det är vad vi äter ofta som spelar roll!
Här på Viva Vin & mat kommer delar vi med oss av våra bästa och godaste rätter med fokus på grönt, fisk och skaldjur.
Kram från oss / Caroline Wilbois och Johanna Andersson
En vegetarisk rätt som är både vacker, enkel och god. Tips - blir det något över är resterna även goda i en matlåda dagen efter!
Musslor är roligt att äta och smakar otroligt lyxigt. Missa inte denna goda variant med chili och lime!
Perfekta rätten för dig som vill ha en mer vinvänlig rätt på kräftskivan. Och för dig som älskar kräftskiva men ogillar pillet. I glaset rekommenderar vi en trevlig riesling.
Ett nytänkande sett att servera linser du inte vill missa!
Allt på en plåt! Praktiskt och gott!