Black Tower Fruity White
209 kr
10 år på svenska marknaden! Passar utmärkt till rätter med sting, som tacos, indiskt och thailändskt.
Pannkakor är en favoriträtt som aldrig går ur tiden. Dom här smarriga pannkakorna är lika goda till sylt och grädde som till svamp och räkor - om du väljer att servera dom som "crêpes". Serverar du pannkakorna till brunchen med färska bär, sylt och grädde är det festligt att para ihop rätten med ett glas bubbel eller fruktigt vitt.
4 ägg
4 dl vetemjöl
8 dl mjölk
1 tsk salt
3 msk smält smör
Smör till stekning
1. Knäck äggen och vispa samman med mjölken.
2. Vispa ner mjölet, lite i taget så att det inte bildas klumpar.
3. Smält ca tre msk smör i stekpannan och häll ner i smeten.
4. Salta efter smak.
5. Stek tunna pannkakor i lite smör.
6. Servera pannkakorna rykande varma till ditt favorittillbehör.
209 kr
10 år på svenska marknaden! Passar utmärkt till rätter med sting, som tacos, indiskt och thailändskt.
Fluffiga och goda amerikanska pannkakor.
Vin till våfflor – hur ska man tänka där? Vinvalet beror på vilken topping du har...
70-tals klassikern crépes serveras här i en uppdaterad variant med svamp, ricotta och mozzarella. Enkelt att svänga ihop och försvinnande gott.