Cuvée Castelo Blanc de Blancs Brut
79 kr
Premiär för ett frisk bubbel med elegant smak och krispig fräschör
Pannkakor är en favoriträtt som aldrig går ur tiden. Dom här smarriga pannkakorna är lika goda till sylt och grädde som till svamp och räkor - om du väljer att servera dom som "crêpes". Serverar du pannkakorna till brunchen med färska bär, sylt och grädde är det festligt att para ihop rätten med ett glas bubbel. Välj ett fruktigt bubbel med fin syra. Vinets syra friskar upp grädden och de smöriga pannkakorna medans vinets frukt möter upp de söta sylterna.
4 ägg
4 dl vetemjöl
8 dl mjölk
1 tsk salt
3 msk smält smör
Smör till stekning
1. Knäck äggen och vispa samman med mjölken.
2. Vispa ner mjölet, lite i taget så att det inte bildas klumpar.
3. Smält ca tre msk smör i stekpannan och häll ner i smeten.
4. Salta efter smak.
5. Stek tunna pannkakor i lite smör.
6. Servera pannkakorna rykande varma till ditt favorittillbehör.
79 kr
Premiär för ett frisk bubbel med elegant smak och krispig fräschör
Fluffiga och goda amerikanska pannkakor.
Vin till våfflor – hur ska man tänka där? Vinvalet beror på vilken topping du har...
70-tals klassikern crépes serveras här i en uppdaterad variant med svamp, ricotta och mozzarella. Enkelt att svänga ihop och försvinnande gott.