Privat: Alice Bardot Cuvée Grande Réserve Brut
499 kr
Elegansen och komplexiteten som är bevarad i Alice Bardot gör vinet enastående som aperitif men också...
Restaurangfavoriten råbiff går faktiskt utmärkt att laga hemma. Ät tillsammans med ett gott vin. Sältan i kaprisen och den starka dijonsenapen matchas bäst med ett vitt vin med lite restsötma. Köttet passar bra med ett rödvin med snälla tanniner och pigg frukt, gärna en pinot noir. Välj det som faller dig bäst på läppen!
600 g oxinnanlår, nymalet
2 msk olivolja
rikligt med nymalen svartpeppar
salt
Tillbehör:
4 äggulor
1 finhackad rödlök
4 msk dijonsenap
4 msk kapris
2 msk cornichorns
4 cm riven pepparrot
1 inlagd rödbeta
salt & Peppar
Vattenkrasse
1. Blanda oxinnanlår tillsammans med olivolja, salt och peppar, Forma till fyra biffar.
2. Finhacka rödbetor, kapris, saltgurka, rödlök och riv pepparrot.
3. Lägg upp biffarna med tillbehören i separata högar och pynta med vattenkrasse på biffarna
4. Servera med äggula och dijonsenap
5. Ställ fram svartpeppar och saltkvarnen
499 kr
Elegansen och komplexiteten som är bevarad i Alice Bardot gör vinet enastående som aperitif men också...
Löjrom och champagne en kunglig kombination!