Black Tower Fruity White
209 kr
10 år på svenska marknaden! Passar utmärkt till rätter med sting, som tacos, indiskt och thailändskt.
Våffla som galette complete med kokt skinka, stekt ägg och gruyère - vilken grej! Våfflor är otroligt tacksamt att variera. Vi gillar denna klassiker med en twist. Festliga att servera till lunch tillsammans med ett glas kallt vitt vin.
Våfflor
100 g smör
250 g vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 ägg
1 tsk salt
4 dl mjölk
100 g riven gruyère
Topping
Kokt skinka
Stekt ägg
Persilja
Svartpeppar
1. Smält smör och låt svalna.
2. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt.
3. Vispa i ägg och mjölk till en slät smet, rör sist i smör och riven ost.
4. Grädda våfflorna i smörat våffeljärn och garnera våfflorna med kokt skinka, stekt ägg och persilja. Dra några kvarn med pepparkvarnen.
209 kr
10 år på svenska marknaden! Passar utmärkt till rätter med sting, som tacos, indiskt och thailändskt.
Vi tipsar om goda recept på våfflor!
Vi firar våffeldagen med salta våfflor till förrätt och ett glas vitt vin eller varför inte bubbel?
En vinvänlig våffla till, perfekt till brunchen!