Foot of Africa Chardonnay
179 kr
Vinet är i den omåttligt populära stilen Rich & Buttery - mjukt, fylligt och smörigt med toner av päron, mogna citrusfrukter, ananas och karamell
Våffla som galette complete med kokt skinka, stekt ägg och gruyère - vilken grej! Våfflor är otroligt tacksamt att variera. Vi gillar denna klassiker med en twist! Festliga att servera till lunch tillsammans med ett glas kallt vitt vin!
Våfflor
100 g smör
250 g vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 ägg
1 tsk salt
4 dl mjölk
100 g riven gruyère
Topping
Kokt skinka
Stekt ägg
Persilja
Svartpeppar
1. Smält smör och låt svalna.
2. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt.
3. Vispa i ägg och mjölk till en slät smet, rör sist i smör och riven ost.
4. Grädda våfflorna i smörat våffeljärn och garnera våfflorna med kokt skinka, stekt ägg och persilja. Dra några kvarn med pepparkvarnen.
179 kr
Vinet är i den omåttligt populära stilen Rich & Buttery - mjukt, fylligt och smörigt med toner av päron, mogna citrusfrukter, ananas och karamell
Snart är det våffeldagen! Den 25:e mars plockar halva (nåja) Sveriges befolkning fram våffeljärnen. Därför vill...
Vi firar våffeldagen med salta våfflor till förrätt och ett glas vitt vin eller varför inte bubbel?
En vinvänlig våffla till, perfekt till brunchen!