Toro Loco Reserva
99 kr
Smakrikt vin från Spanien - passar perfekt till ost, tapas och smakrika kötträtter. Lika rätt till vardagsmiddagen som till festligare tillfällen. Fantastisk kvalitet för endast 99 kr!
Sveriges självutnämnda nationalrätt köttbullen går att avnjuta i många olika tappningar. Här hittar du våra fem favoritrecept på köttbullar med olika smaker och tillbehör, med allt från vegetariska köttbullar till klassiska i mustig tomatsås.
Oavsett om du serverar dina köttbullar med en mustig och syrlig tomatsås, kryddade med ost eller stjärnanis, eller om du avnjuter dem med våra mest traditionella tillbehör som brunsås och inlagd gurka, så passar ett medelfylligt vin med mjuk frukt och fin syra bra. Vårt vinval till köttbullar är Italienska Casa Vinironia Rosso Grande som finns på både flaska och box. Vinets fylliga kropp går bra ihop med köttbulleköttets textur och de mustiga såserna vi väljer att servera till, frukten i vinet harmoniserar kryddiga ingredienser samt speglar söta komponenter som stekt lök och lingonsylt. Den fina syran i vinet möter inte bara upp syrlighet i maten som inlagd gurka utan friskar också upp de mastiga och fylliga delarna av rätten, såsom smörigt potatismos och gräddsås.
99 kr
Smakrikt vin från Spanien - passar perfekt till ost, tapas och smakrika kötträtter. Lika rätt till vardagsmiddagen som till festligare tillfällen. Fantastisk kvalitet för endast 99 kr!
199 kr
Ett friskt och krispigt vitt från soliga Spanien, med toner av persika, melon, krispiga päron och solmogen citrus.
Äntligen ett riktigt gott annorlunda recept av favoriträtten köttbullar med brunsås och lingon.
Storfavoriten köttbullar, här smaksatta med västerbottenost för en djupare smak. I glaset rekommenderar vi ett fylligt och smakrikt rött vin.
Parmesankryddade köttbullar som serveras med ugnsrostade grönsaker förvandlar en vardagskväll till fest. Servera gärna med en yoghurtsås och färsk basilika.
Lady & Lufsens favoriträtt serverat med ett fylligt rödvin.
Dessa köttbullar, eller mer korrekt, frikadeller med tomatsås och bönor serveras med bröd, riven parmesan och gärna ett fruktigt glas rött med fatkaraktär.