Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut
159 kr
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut är ett elegant och friskt mousserande rosévin från den...
Den här frasiga smördegsrullen går på ett nafs att laga! Den krämiga färskosten, laxen med sin balanserade sälta och sparrisen med sin fräscha textur gör att det här blir en svårslagen rätt att ha som tilltugg till fördrinken eller som förrätt!
Färdig smördeg
Färskost
Timjan
Flingsalt
Kallrökt lax
Sparris – fryst eller färsk
1 ägg
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Rulla ut smördegen och bred på ett lager färskost.
3. Strö över färsk timjan och flingsalt.
4. Rulla ihop smördegen från långsidan och dela i lämpliga bitar.
5.
6. Pensla på ägg och grädda dem i ugnen tills de fått en fin gyllene färg, ca 8 minuter.
7. Ta ut dem och låt dem svalna något. Fyll sedan gropen med färskost, lägg på en sparrisknopp och en skiva rökt lax.
Kolla gärna in fler recept från Tolis mat >
159 kr
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut är ett elegant och friskt mousserande rosévin från den...
Perfekt sensommarmat att laga av nyskördade grönsaker. Servera gärna denna zucchinitarte med en stor tomatsallad med färska örter. Ett friskt och bärigt rosévin är gott i glaset till denna tarte.